·  TEL. 936 628 251 · EMAIL a8037991@xtec.cat
 · 

Notícies

Activitats per aquests dies que no podem sortir de casa

25-03-2020

Durant aquests dies atípics que estem vivint, al Marcel·lí continuem treballant i estant en contacte amb els nostres alumnes i les seves famílies. Així intentem que els nens i nenes puguin mantenir, dins de tots aquests canvis, una part de la seva rutina i continuar amb els seus aprenentatges.

A la Comunitat dels petits sabem que estan treballant molt amb les tablets amb l'ajuda dels seus pares i mares, a més a més de jugar a casa seva.

A la Comunitat de Mitjans els nens i nenes continuen tenint accés a la plataforma del Glifing per treballar la lectura i la comprensió lectora amb activitats dinàmiques amb suport digital i adaptades al seu nivell i moment lector. A més, a 1r i 2n poden treballar les matemàtiques amb l'aplicació del projecte Innovamat Bmath, a on poden continuar desenvolupant el seu pensament lògic-matemàtic, les estratègies de càlcul…relacionat amb les activitats manipulatives que fem a l'aula. A més, des d'innovamat han posat al nostre abast un blog a on les famílies poden trobar un repte matemàtic setmanal, sessions de consolidació del laboratori de nombres i una activitat de caire STEM. A més, les recomanacions que fan les tutores via Clickedu són per animar a que els nens i nenes puguin tenir una estona d'escriptura lliure i creativa així com algunes activitats que s'ofereixen, per l'àmbit de medi, escrites i d'investigació.

A la Comunitat de Grans, a 4t, 5è i 6è, s'estan oferint activitats per repassar coneixements amb la plataforma Snappet, per tal de que els nens i nenes puguin fer exercicis amb l'ordinador o la tablet de manera àgil i engrescadora. Els alumnes de 5è compten també amb la web creada per una de les tutores a on poden trobar materials d'estudi dels temes de coneixement del medi, matemàtiques i llengua (https://saviament.wixsite.com/saviament).

No ens oblidem de la resta de llengües, a través del Clickedu poden accedir també a activitats tant d'anglès com de francès per practicar l'aprenentatge de les llengües que es treballen a l'escola.

Els nostres alumnes SIEI també han rebut les seves indicacions adaptades a les seves necessitats.


Xarxes socials: