·  TEL. 936 628 251 · EMAIL a8037991@xtec.cat
 · 

Notícies

Pla de consum de fruita a les escoles

31-08-2020

 

Menjar fruita és sa i divertit! I els més petits ho descobreixen amb el Pla de consum de fruita a les escoles, una iniciativa de la Unió Europea que a Catalunya es fa efectiva mitjançant una acció coordinada dels departaments d'Agricultura, Salut i Ensenyament de la Generalitat de Catalunya.

Està demostrat el benefici de consumir 5 racions al dia de fruites i verdures (tres peces de fruita i dues racions de verdura).

Aquest pla consisteix a distribuir gratuïtament fruita i verdura frescaals escolars de 2n cicle d'educació d'educació infantil i de primària (infants de 3 a 12 anys) de centres educatius de Catalunya, que ho sol·licitin.

Durant el curs escolar, una setmana de cada mes, es distribuirà fruita i/o verdura seleccionada en funció de l'estació de l'any, la proximitat i la qualitat.

La fruita es repartirà entre els nens i les nenes dins del recinte de l'escola, perquè en consumeixin durant l'esmorzar i/o el berenar.

Per aquest mes de setembre, es preveu subministrar Poma bicolor, pera conferece, plàtan, pera llimonera/blanquilla, poma Golden.


Xarxes socials: